HoReCa

Entremont Deska serów nr 2 Regionalne sery Francji – Sélection de France 300 g

Deska serów francuskich: Fourme d’Abmbert, ST Nectaire Laitier, Tomme Noire des Pyrenees, Cantal jeune i Pur Brebis.

Skład

Fourme d’ Ambert: mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka, chlorek wapnia, kultury starterowe, kultury bakterii penicillium,
St Nectaire Laitier: mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka, chlorek wapnia, kultury pleśniowe
Tommes Des Pyrenees: mleko krowie pasteryzowane, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, kultury starterowe, barwnik: E153,E160 b, substancje konserwujące skórke E202, E235.
Cantal Jeune: mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka, chlorek wapnia, kultury starterowe.
Pur Brebis: mleko owcze pasteryzowane, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, kultury pleśniowe, barwnik: E153,E160b,E150c, substancje konserwujące: E202, E235

Średnia watość odżywcza w 100 g produktu

wartość energetyczna FOURME D' AMBERT: 1402 kJ/338 kcal
CANTAL JEUNE: 1544kJ/372 kcal
ST NECTAIRE LAITIER: 1390 kJ/335 kcal
TOMME DES PYRENEES: 1436kJ/346 kcal
PUR BREBIS: 1658kJ/400kcal
tłuszcz FOURME D' AMBERT: 28 g
CANTAL JEUNE: 30 g
ST NECTAIRE LAITIER: 27 g
TOMME DES PYRENEES: 28 gl
PUR BREBIS: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone FOURME D' AMBERT: 20 g
CANTAL JEUNE: 21 g
ST NECTAIRE LAITIER: 19 g
TOMME DES PYRENEES: 20 g
PUR BREBIS: 25 g
węglowodany FOURME D' AMBERT: 1,5 g
CANTAL JEUNE: 1,5 g
ST NECTAIRE LAITIER: 1,0 g
TOMME DES PYRENEES: 1,5 g
PUR BREBIS: 1,5 g
w tym cukry FOURME D' AMBERT: 0,5 g
CANTAL JEUNE: 0,5 g
ST NECTAIRE LAITIER: 0,5g
TOMME DES PYRENEES: 0,5g
PUR BREBIS: 0,5g
białko FOURME D' AMBERT: 20 g
CANTAL JEUNE: 24 g
ST NECTAIRE LAITIER: 22 g
TOMME DES PYRENEES: 22 g
PUR BREBIS: 22 g
sól FOURME D' AMBERT: 2,10 g
CANTAL JEUNE: 1,90 g
ST NECTAIRE LAITIER: 1,70 g
TOMME DES PYRENEES: 1,80 g
PUR BREBIS: 1,60 g
zawartość tłuszczu w suchej masie FOURME D' AMBERT: 50%
CANTAL JEUNE: 45%
ST NECTAIRE LAITIER: 45%
TOMME DES PYRENEES: 50%
PUR BREBIS: 50%

Dane logistyczne

Gwarantowana data przydatności 20 dni
Warunki przechowywania od +2°C do +6°C