HoReCa

LFO Deska serów francuskich nr 1 Medale Médaillés 310 g

Deska serów francuskich: Cantal AOP, Morbier AOP, Tommette, Le Saint-Mont des Alpes, Carre, d’Aurillac.

Skład

TOMMETTE: MLEKO owcze pasteryzowane, sól. Chlorek wapnia, podpuszczka, kultury starterowe, środek konserwujący skórkę: E 235;
CARRE D’AURILLAC: MLEKO krowie pasteryzowane sól, podpuszczka, Chlorek wapnia, kultury starterowe, kultury bakterii (penicylina)
MORBIER: MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury starterowe, podpuszczka, barwnik: węgiel roślinny.
SAINT MONT-DES ALPES : MLEKO krowie niepasteryzowane, sól, kultury starterowe, podpuszczka.
MŁODY CANTAL: MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka, chlorek wapnia, kultury starterowe.

Średnia watość odżywcza w 100 g produktu

wartość energetyczna TOMMETTE: 1663kJ/401kcal
CARRE D'AURILLAC: 1274kJ307 kcal
MORBIER: 1430 kJ/345 kcal
LE SAINT-MONT DES ALPES: 1700kJ/410 kcal
MŁODY CANTAL: 1544Kj/372 kcal
tłuszcz TOMMETTE: 1663kJ/401kcal
CARRE D'AURILLAC: 1274kJ307 kcal
MORBIER: 1430 kJ/345 kcal
LE SAINT-MONT DES ALPES: 1700kJ/410 kcal
MŁODY CANTAL: 1544Kj/372 kcal
TOMMETTE BREBIS: 33,0 g
CARRE D 'AURILLAC: 25,0 g
MORBIER: 29,0 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: 34,0 g
MŁODY CANTAL: 30,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone TOMMETTE BREBIS: 24,0 g
CARRE D 'AURILLAC: 18,0 g
MORBIER: 19,0 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: 21,0 g
MŁODY CANTAL: 21,0 g
węglowodany TOMMETTE BREBIS: 1,0 g
CARRE D 'AURILLAC: 1,5 g
MORBIER: <0,5 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: <0,5 g
MŁODY CANTAL: 1,5 g
w tym cukry TOMMETTE BREBIS: 0,5 g
CARRE D 'AURILLAC: 0,5 g
MORBIER: <0,5 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: <0,5 g
MŁODY CANTAL: 0,5 g
białko TOMMETTE BREBIS: 25,0 g
CARRE D 'AURILLAC: 19,0 g
MORBIER: 21,0 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: 26,0 g
MŁODY CANTAL: 24,0 g
sól TOMMETTE BREBIS: 2,10 g
CARRE D 'AURILLAC: 2,30 g
MORBIER: 1,70 g
LE SAINT-MONT DES ALPES: 0,90 g
MŁODY CANTAL: 1,90 g
zawartość tłuszczu w suchej masie TOMMETTE BREBIS: 50%
CARRE D 'AURILLAC: 51%
MORBIER: 45%
LE SAINT-MONT DES ALPES: 50%
MŁODY CANTAL: 45%

Dane logistyczne

gwarantowana data przydatności 20 dni
warunki przechowywania od +2°C do +6°C